Moortsele Tapis d’amis: Een duurzaam oogappeltje voor de dorst

DDL moortsele tapis d amis (5)

Oosterzele, 18/09/2017 – In Oosterzele sloeg Ethisch Vegetarisch Alternatief, de Gezinsbond Balegem, Natuurpunt, Oxfam, Trage Wegen en Velt de handen in elkaar om het brede publiek op een toegankelijke.manier te sensibiliseren rond het thema duurzaamheid. Dit ging door in de Pastorie tuin achter de kerk te Moortsele. (DDL)

Er was voor ieder iets de beleven, bloemschikken met de nu bloeiende (on)kruiden, een vragen parcours, braakballen ontleden , cocktails prikkers maken of zelf een gezonde cocktails maken ten zij je een soetebek ben dan kon je bij EVA een werkschop meedoen over alternatief eten.

(Danny De Lobelle)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X