Melissa Dooms eerste vrouwelijke lijsttrekker ooit voor Open VLD Lierde

IMG_2225

Lierde, 19/09/2017 – De jonge Melissa Dooms (34) werd tevoorschijn getoverd tijdens de familiedag van Open VLD. Marc De Ville (schepen, 63) neemt de tweede plaats in.

Melissa is zo de eerste vrouwelijke vrouwelijke lijsttrekker ooit voor Open VLD Lierde. Ze is tegelijk jong, maar heeft de ervaren De Ville aan haar zijde.  “Dit is het beste van twee werelden”, zo vertelt Melissa. “Het is een hele eer dat mijn kandidatuur unaniem werd gesteund door het bestuur. In mijn rol als lijststrekker zal ik verjonging laten uitstralen en zullen we naast onze klassieke thema’s zoals veiligheid, klimaat en milieu, leefbaarheid, sport en cultuur ook een aantal frisse idee ën lanceren. Ik heb er alvast veel goesting in!”

De nieuwe tandem vatte de koe onmiddellijk bij de horens en  organiseerde onder het motto “Uw fiets, uw vrijheid” op maandag 18 september een actiedag in het kader van de ‘week van de mobiliteit’. Om het lokaal fietsbeleid extra in de kijker te brengen deelde het team flyers en blauwe fietslichtjes uit aan het station in Lierde. “Veilig overal naartoe kunnen fietsen, dat is vrijheid”, zo zegt Melissa. “Verkeersveiligheid in onze gemeente is nu én in de toekomst een prioriteit voor de liberalen.”

X