Velzeke: loopevent t.v.v suïcidepreventie

PDV_Lopen PZ Velzeke

Velzeke, 20/09/2017 – Zaterdag organiseert de sportclub SF Velzeke voor de tweede maal op rij het loopevent t.v.v suïcidepreventie “You never run alone” ism PC Sint-Franciscus De Pelgrim, het Centrum ter Preventie van Zelfdoding en Provincie Oost-Vlaanderen.

“De editie van vorig jaar werd een waar succes! We verwelkomeden 254 lopers die samen 1360 rondjes liepen rondom de campus van ons ziekenhuis. Dit alles voor een mooi bedrag van 1850 eur. Dit bedrag werd integraal gestort aan Zelfmoord 1813 ter ondersteuning van de Zelfmoordlijn.”

PDV_Cheque loopevent Velzeke

Dit jaar zetten we opnieuw in op suïcidepreventie met het concept van de ‘rekkers’. Net als een rekker is elk van ons rekbaar, het ene moment al meer of beter dan het andere. Helaas kan de rekker soms knappen. Vele rekkers samen maken daadkrachtiger en aan die symboliek willen wij terug ons steentje bijdragen!”

Praktische info

Het loopevent gaat door op campus Sint-Franciscus, Penitentenlaan 22 te 9620 Velzeke. Inschrijven kan vooraf via loopevent@pzsfz.be of de dag zelf aan de inschrijvingsstand tussen 14 en 16u.

Het parcours loopt over een ronde van 800m. U kan inschrijven voor 1-5-10-15 rondes voor de prijs van respectievelijk €3-5-7-10 (incl. verzekering). Volgens het aantal gekozen rondes krijgt elke deelnemer een aantal rekkers rond de pols. Telkens men voorbij de start passeert, gooit met een rekker in een pot. Een geheugensteuntje voor de loper om te weten hoeveel rondes er nog moeten gelopen worden enerzijds, voor ons een kans om te visualiseren hoeveel rekkers en dus hoeveel kracht we bij elkaar kunnen lopen.

Ruime parking, kleed — en doucheruimtes beschikbaar. Muzikale omlijsting door radio Mfm en in de cafetaria kan men voor, tijdens en na het event terecht voor een hapje en drankje.

Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in via: loopevent@pzsfz.be

X