Zes topfilms in De Kluize

DDL oosterzele opening theaterseizoen 17 18(71)

Oosterzele, 20/09/2017 – Dankzij de Seniorenraad Oosterzele kan je ook in het seizoen 2017 — 2018 in de theaterzaal De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar zes succesrijke films. (R 17, DDL).

Op maandag 25 september start de eerste filmnamiddag met een knaller : ‘The Broken Circle Breakdown’, een Belgisch melodrama dat internationaal ook hoge ogen gooide. Na deze schitterende opener volgen de Zweedse tragikomedie ‘Een Man die Ove Heet’ (maandag 30 oktober), het Duitse filmepos ‘Nirgendwo in Afrika’ (maandag 27 november), de Belgische misdaad-thriller ‘De Zaak Alzheimer’ (maandag 5 februari 2018), de Amerikaanse dramafilm The Zookeeper’s Wife’ (maandag 5 maart 2018), en tenslotte de Franse romantische komedie ‘Le Fabuleux Destin d’Am élie Poulain’ (maandag 9 april 2018). Kortom, films die je moet gezien hebben. De films starten telkens om 14 u. Kostprijs: 4 euro (film, koffie en gebakje). Je kan ook een abonnement (20 euro) nemen voor de zes voorstellingen. Tickets verkrijgbaar in GC De Kluize, bib Scheldewindeke, seniorenverenigingen Okra en Neos Oosterzele.

(Reporter 17, foto DDL)

X