Soir ée française in Landskouter

Soir ée française

Landskouter, 20/09/2017 – Het Seizoenscaf é Landskouter is haar tweede seizoen gestart. Voor de herfsteditie komt het zelfs naar buiten! Het organiseert haar “Soir ée française” op zaterdag 23 september immers niet in het IJzeren Hekken, maar op het dorpsplein — de pastorietuin in de Bakkerstraat. Op 13 oktober volgt een moorddiner in Agathea. (UDW)

In juni van vorig jaar ging het Seizoenscaf é van start. De bedoeling is om minstens één keer per seizoen de Landskouternaars samen te krijgen. Dat is de voorbije 12 maanden goed gelukt met een verscheidenheid aan activiteiten zoals gezellig samenzijn in het IJzeren Hekken, lentewandeling, halloweentocht in het bos, kerstmarkt en dorpsquiz. Ook voor het najaar liet het bestuur haar creativiteit vloeien. De “Soir ée française” van zaterdag 23 september staat in het teken van de Franse muziek, eten en drank. In oktober volgt een diner waarbij u een moord kan ontrafelen.

(Ulrik De Wachter)