Con Animo Oosterzele in Good Company

DDL oosterzele herfst concert con animo (2)

Oosterzele, 28/09/2017 –  Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober zullen alweer veel muziekliefhebbers afzakken naar de akoestische perfecte concertzaal De Kluize in Scheldewindeke. Een bruisend huis voor podiumkunsten. Reserveer snel. (R 17, foto DDL)

DDL oosterzele herfst concert con animo (1) (1)

Het concert ‘Con Animo in Good Company’ zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek aanspreken. Con Animo zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize. Zo’n concert beleeft u best live. Plezier dat je met velen deelt, is plezier dat zich zelf vermenigvuldigt. ‘Con Animo in Good Company’ zal indruk maken. Vanaf 20 u wacht in GC De Kluize een zalige muziekavond. Beste muziekliefhebbers smul mee van de verrassing die Con Animo u te bieden heeft. De muziekvereniging is van plan om er alweer eens stevig in te vliegen. Con Animo bouwt verder op zijn succesrecept van de vorige jaren: keigoede muziek door een groep enthousiaste muzikanten, sowieso wordt het weer een sterke editie. Gedreven en gemotiveerd…zeer enthousiast ook. Een must voor elke muziekliefhebber. Zeker weten, Harmonie Con Animo palmt opnieuw GC De Kluize in. De Oosterzeelse muziekvereniging wil nog maar eens tonen waar het mee bezig is. Het concert wordt gedirigeerd door Bart Van Der Strieckt en gepresenteerd door Dirk Haenebalcke. Je krijgt een gevarieerd programma met gastzanger Peter Versluys (Mucho Gusto) geserveerd.

Voorafgaand aan het concert (vanaf 19 u tot 19 u 45) wordt een gratis aperitiefje aangeboden.

Tickets

Tickets tegen 12 euro zijn te verkrijgen via  www.gcdekluize.be, 09/363 83 30,  reservaties@oosterzele.be. Ticketsonline:  https://app.antigonetickets.be/nl/default/buy-tickets/index/distribution-id/40144/p/1.

Reporter 17, foto’s DDL

                                                                                                                       
X