Morgen in Oosterzele: B4 Winterconcert met 50 tinten Brijs en De Bom

DDL oosterzele 1ste B4 winterconcert (3)

Oosterzele, 29/09/2017 – Zaterdagvond kan je in zaal Amb8 van het tweede van de B4 Winter Concerts’ gaan genieten. Na Six en Sara en Still Crazy vorige week, is het zaterdag de beurt aan 50 tinten Brijs en De Bom (Doe Maar Tribute). (DDL)

Liesbet Van Damme, Frank De Bock, Wim Hove en Marc De Clercq zijn vier vrienden met een hart voor muziek. In september en oktober organiseren ze in zaal Amb8 in Oosterzele “B4 Winter Concerts”: vier gratis concertavonden met acht fantastische coverbands die volgens het viertal meer aandacht verdienen. Elke avond heeft zijn eigen thema: Party, Nederlandstalig, Rock, en tot slot “The clash of the Dutch coverbands”. Iedere avond word er ook een DJ voorzien, zodat na de optredens het feestje verdergezet kan worden.  De concerten worden georganiseerd ten voordele van de “MS Liga”.

Vorige week beet  Six & Sara de spits af met een mooi optreden ,  Six & Sara  is een allround party-coverband met de grootste hits van vroeger en nu. Deze groep heeft het allemaal in huis, met popcovers van Sting tot Rudimental, van Toto tot Dr. Alban, en van Led Zeppelin tot Maroon .

De volgende band stond om 11u klaar voor hun optreden  Still Crazy  deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen! Ze brachten met hun playlist een mix van de beste pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia.

De volgende op de lijst staan geprogrammeerd voor zaterdag 30 september

Om 21 uur:  50 Tinten Brijs

50 Tinten Brijs legt zich volledig toe op een “Nederlandstalig” repertoire. Zij brengen het beste van De Kreuners, Gorki, De Mens, Noordkaap, Doe Maar, Het Goede Doel, The Scene… Ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Lais, Urbanus

de lijst is eindeloos.

Om 23 uur:  De Bom (tribute Doe Maar)

 “Doe Maar” tribute band.  Vlaams eerbetoon aan Nederpop-helden DOE MAAR! Nederlandse poplegende Doe Maar is nog steeds  niet uitgezongen.  Vandaag vernomen is dat “De boM” op de B4Winterconcerts hun afscheidsconcert geven. Dus op 30/09 is de allerlaatste keer dat iemand deze uitstekende tribute band ooit zal te zien krijgen.

 (foto’s Danny De Lobelle)