Oosterzele lanceert webshop voor lokale handelaars

oosterzele onderneemt webschop

Oosterzele, 30/09/2017 –  Morgen wordt in ‘De Oosterhoeve’, Geraardsbergsesteenweg 147 in Oosterzele de webshop Oosterzele Onderneemt gelanceerd. (R 17, foto DDL).

‘Door de groene voetafdruk van Oosterzele te verbeteren, helpen we niet alleen de natuur, maar dragen we ook ons steentje bij voor onze lokale handelaars’, klinkt het eensgezind bij het bestuur van ‘Oosterzele Onderneemt’ (voorheen GRLE). Na het ontbijt ( 8 u 30) speechen député Alexander Vercamer en burgemeester Johan Van Durme. Met de officiële opening van de website en voorstelling van de thuisleveringsservice luidt ‘Oosterzele Onderneemt’ een nieuw tijdperk in Oosterzele in. Er staat ook een fietstocht met bezoek van een handelaar, bezoek afleverdienst, en bezoek van een koper op het programma. Tijdens het afsluitmoment in de Oosterhoeve met hapjes, drankjes en muziek geeft Jan Kriekels een voordracht rond het gezamenlijk belang van ‘ecologie’ en economie en het belang daarbij van lokale handel’. Interesse? Info:info@oosterzeleonderneemt.be, 0485 / 20 89 04.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle

                                                                                                                                                                                                                  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X