Sint-Lievens-Houtem: Gemeentebestuur opent nieuwe graveltennisterreinen

unnamed

Sint-Lievens-Houtem, 02/10/2017 –  Op zondag 1 oktober werden de twee nieuwe gemeentelijke tennisterreinen op de site Polbroek officieel geopend. (HDK, foto’s L.A.M.P. en gemeentebestuur)

De firma Scheerlinck Sport nv uit Merchtem stond in voor de aanleg van de terreinen, naast de bestaande terreinen van TC 2001.  De kostprijs bedroeg 150.749,62 euro incl. btw.  In de loop van de maand oktober wordt nog de verlichting geplaatst en wordt de omgeving van de terreinen verder aangelegd.  Met de aanleg van de bijkomende terreinen zijn de Letterhoutemse club en TC 2001 samengesmolten.  Tegen het volgend tennisseizoen zullen de terreinen beschikbaar zijn voor de inwoners van Sint-Lievens-Houtem.

De tennisclub zal instaan voor de organisatie en het verhuren van de terreinen.  Bovendien zegt schepen van openbare werken Tim De Knyf dat de timing perfect samenvalt want de nieuwe terreinen vullen nu een hiaat op dat ontstaan was. Een aantal kleinere afwerkingen dienen nog te gebeuren zoals het inzaaien van de grondbermen en het plaatsen van verlichting en de afwerking van de  omgeving rond de tennisterreinen, maar de Houtemse  tennisliefhebbers en de jeugdspelers zijn uiteraard zeer in hun nopjes met deze nieuwe sportrealisatie op hun gemeente.

Meer informatie kan je verkrijgen bij het  gemeentebestuur en bij de schepen van sport  Jo Vermeulen  0494 31 87 12,  jo.vermeulen@sint-lievens-houtem.be

(Herman De Knijf – Foto’s L.A.M.P  en Gemeentebestuur St.l.-Houtem)

Bij de mannen wonnen Dietrich Sey en Thierry De Cooman tegen Alain De Brandt en Nico De Ridder. Bij de vrouwen wonnen Christine Van Der Heyden en Arlet Renneboog tegen Sofie Van der Kelen en Marina De Clercq.