Cabaretière Nele Bauwens kruipt op de planken in GC De Kluize

DDL oosterzele nele bauwens (2)

Scheldewindeke, 04/10/2017 – ‘Wat een geluk’ dat Nele Bauwens op donderdag 12 oktober vanaf 20 u opnieuw op de planken kruipt in het GC De Kluize in Scheldewindeke. Wat een geluk (haar tweede solovoorstelling) dat we naar haar prachtige, intieme, zelfgemaakte liedjes gaan kunnen luisteren (R 17, foto’s DDL).

Na haar eerste solovoorstelling ‘Ik moet beter luisteren’ ging het leven van Nele Bauwens als een grote rollercaster. Ze heeft nog zoveel te vertellen. Toen men haar vroeg om opnieuw op te treden in de Oosterzeelse cultuurtempel heeft ze geen milliseconde getwijfeld. Natuurlijk komt ze graag naar GC De Kluize. De hele wereld heeft kinderen. Behalve Nele Bauwens. Moet zij daarom integraal gek worden? Of kan zij juist verlicht ademhalen? Moet ze luisteren naar haar meedogenloze vriendinnen, die nu allen twee baby’s op hun armen dragen? Moet zij de schuld geven aan haar levensgezel, die alvast is beginnen powertrainen? Of moet ze helemaal niets doen en gewoon genieten van iedere dag? Want ja, gelukkig is ze w él, Nele Bauwens. Dolkomisch en doodserieus. Hilarisch en po ëtisch. En buitengewoon persoonlijk. Verwacht je alweer aan volbloed cabaret, meesterlijk verteld, knap geacteerd en de pittige jonge dame achter de piano kan daarenboven ook nog goed zingen. Het is uitkijken naar ‘Wat een geluk’. Nele Bauwens staat voor én theater, én muziek, én cabaret. Nog scherper, nog verrassender.

Tickets

Tickets kosten 12, 11, 10, 9 en 8 euro en zijn verkrijgbaar bij de cultuurdienst, GC De Kluize,  Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09/ 363 83 30,  reservaties@oosterzele.be,  www.gcdekluize.be.

Reporter 17, foto’s DDL

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
X