Reünie Okan-leerlingen in Oudenaarde

DSC_0672.JPG

Oudenaarde, 06/10/2017 – Een zestigtal afgestudeerde leerlingen van de OKAN-klas (Onthaalklas Anderstalige Nieuwkomers) zag elkaar terug tijdens reünie in het Bernardustechnicum.

Het is al het achtste schooljaar dat OKAN bestaat op het Bernardustechnicum en ieder jaar organiseert de school een grote reünie of ‘Terugkomdag’. De voormalige anderstalige nieuwkomers stromen na het Onthaaljaar door naar diverse scholen in Oost-Vlaanderen. Ze komen dan ook graag terug naar OKAN om te vertellen hoe het nu met ze gaat op hun vervolgschool. De leerlingen komen uit alle landen van de wereld (Spanje, Marokko, Roemeni ë, Irak, Syri ë, Burkina Faso, Polen, Oekraïne, Thaïland, De Fillipijnen, Palestina, Eritrea…..). Dit schooljaar startten er 28 OKAN-leerlingen waaronder veel Syrische jongeren.

Meer foto’s vindt u via:​​​​