“Een school is als een boom met bladeren om onder te schuilen”

Dag_vd_klr_HH_deel2_(4)

Zottegem, 06/10/2017 – Ook de leerkrachten van het Sint-Barbaracollege afdeling Heilig Hart werden gisteren in de bloemetjes gezet.

Op donderdag 5 oktober kon het oudercomit é van de Heilig Hartafdeling zijn waardering voor het schoolteam niet wegstoppen! De leerkrachten werden in hun klas verrast door een delegatie van het oudercomit é om in naam van de leerlingen een zelfgemaakte attentie af te geven. Tijdens de middagpauze vergastte het comit é het aanwezige korps op een bijzonder verzorgde (gezonde!) broodmaaltijdl!   Dank aan voorzitter Vincent en zijn ploeg enthousiaste medewerkers! Ook CD&V Zottegem met o.m. burgemeester Jenne De Potter en Jan Rollewagen overhandigde het schoolteam een attentie om hun algehele appreciatie uit te drukken.

Dag_vd_lkr_HH_deel1_(11)

“Een schouderklopje voor alle leerkrachten die een belangrijke rol spelen in de toekomst van zoveel kinderen”, aldus directeur Marc De Groote. “Een school is als een boom met bladeren om onder te schuilen en hoge tak om ver te zien en een stam die veel steun geeft. Maar hoe hoog de boom ook is een boom kan nooit zingen enkel de vogels die erin wonen. Een school betekent niets zonder het gekwetter van leerlingen elk met zijn eigen liedje.  Want elke vogel zingt zoals hij gebekt is.”

De kinderen en ouders van de afdeling Trapstraat waren zeer opgetogen dat ze op deze dag het schoolteam konden verblijden met een bon goed voor een lekker hapje op de hoek bij Levi Burger. “Dank aan de voorzitter van het oudercomit é Pieter De Vuyst en de felle leden van het oudercomit é voor de fijne en gewaardeerde attentie!”, geeft De Groote nog mee

X