Brigitte Herremans over Isra ëlisch – Palestijns conflict

fotoherremans.jpg

Scheldewindeke, 09/10/2017 – Dankzij de Okra Academie kan je op donderdag 26 oktober om 14 u 30 in bib Scheldewindeke komen luisteren naar de lezing ‘Een onmogelijke vrede in Isra ël en Palestina’. (R 17).

Het veelbesproken Isra ëlisch — Palestijns conflict blijft ondanks intense internationale betrokkenheid voortduren en worden burgers aan beide kanten blootgesteld aan geweld. Voor veel buitenstaanders bevestigt dit de stelling dat vrede onmogelijk is. Met objectieve feiten geeft Brigitte Herremans een beter begrip van de situatie op het terrein, wat de rol is van de Isra ëlisch en Palestijnse staat in het conflict, en hoe organisaties van beide zijden ijveren voor verandering. De boeiende voordracht wordt gebracht door Brigitte Herremans, beleidsmedewerker Midden — Oosten en werkzaam bij Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen. Toegang: 5 euro.

Reporter 17

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
X