Brigitte Herremans over Israëlisch – Palestijns conflict

fotoherremans.jpg

Scheldewindeke, 09/10/2017 – Dankzij de Okra Academie kan je op donderdag 26 oktober om 14 u 30 in bib Scheldewindeke komen luisteren naar de lezing ‘Een onmogelijke vrede in Israël en Palestina’. (R 17).

Het veelbesproken Israëlisch – Palestijns conflict blijft ondanks intense internationale betrokkenheid voortduren en worden burgers aan beide kanten blootgesteld aan geweld. Voor veel buitenstaanders bevestigt dit de stelling dat vrede onmogelijk is. Met objectieve feiten geeft Brigitte Herremans een beter begrip van de situatie op het terrein, wat de rol is van de Israëlisch en Palestijnse staat in het conflict, en hoe organisaties van beide zijden ijveren voor verandering. De boeiende voordracht wordt gebracht door Brigitte Herremans, beleidsmedewerker Midden – Oosten en werkzaam bij Broederlijk Delen en Pax Christi Vlaanderen. Toegang: 5 euro.

Reporter 17

                                                                                                                                                                                    

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X