SONY DSC

Groen Zottegem tevreden na patatjes-festijn

DSC06143.JPG

Zottegem, 09/10/2017 – Groen Zottegem blikt tevreden terug op haar eetfestijn dat dit weekend plaatsvond.

“De grote opkomst zorgde voor een gezellige drukte, de patatjes werden gesmaakt en het ambachtelijk- in de regio vermaarde dessertenbuffet- was een groot succes”, zo zegt raadslid Heidi Schuddinck. “De hoofdprijs van de tombola, een mand gevuld met fair trade producten, werd gewonnen door Veerle Van Renterghem. Mathis Douchy kleurde de mooiste “patat” (tekenwedstrijd) en wint een boek van Marc de Bel. Lekker eten, lokale biertjes, een warme sfeer, veel ‘plakkers’ en helpende handen; het was genieten.”

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X