Regina Van Landuyt (Oosterzele) geeft eerste lezing

Degrève, Maria, Haarenspiegel, 2009, performancefoto

Oosterzele, 08/10/2017 – Op donderdag 12 oktober om 19 u 30 geeft   Regina Van Landuyt in de Kunstacademie Waasmunster, Kerkstraat 51 haar eerste lezing. De toegang is gratis.(R 17).

Regina Van Landuyt studeerde in 2015 af aan de RUG met​ de masterproef ‘Hoe bevraagt een kunstenares, in casu Maria Degrève, het thema vrouwelijkheid in haar oeuvre?’ Als kunsthistorica wil ze vooral vrouwelijke kunstenaars uit de moderne of de hedendaagse periodes onder de aandacht brengen. In deze lezing vormt haar masterproef de rode draad. Voer voor een boeiende onderdompeling in een feminien-artistieke wereld. De voordracht zal je boeien.

Reporter 17, foto RVL

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
X