Shotokan Karateclub Zottegem oogst heel wat medailles tijdens Vlaams JKA Kampioenschap

Groepsfoto Vlaams kampioenschap 01102017

Zottegem, 09/10/2017 –  De karateka’s van Shotokan Karateclub Zottegem hebben vorige week zondag opnieuw sterk hun mannetje gestaan op het Vlaams JKA Kampioenschap dat deze keer doorging te Assenede.

De Zottegemse club werd er vertegenwoordigd door 6 beloftevolle kampers (zie groepsfoto) en dit heeft geloond. Bij de kadetten meisjes behaalde Raoni Ghysels een bronzen medaille in de discipline kumite. Tevens mocht zij reeds zilver in ontvangst nemen op het Tornooi van Eeklo dd. 24 september dat voor de gelegenheid ook doorging te Assenede. In de leeftijdscategorie van de scholieren wist Louca Van Den Hauwe zowel het fel beheerde goud in de wacht te slepen, dit in kata, alsook zilver te behalen in kumite. Dit bezorgde hem tevens de titel van Vlaams Kampioen bij de scholieren jongens op. Naast Louca was er ook nog Sander Van Steerthem die bij de junioren zowel de zilveren medaille bemachtigde in kata alsook een 3e plaats in kumite wist te behalen.

Alle voornoemde kampers wisten zich dankzij hun resultaten, in de respectievelijke disciplines, ook te kwalificeren voor het Belgisch JKA Kampioenschap dat zal doorgaan op zondag 22 oktober te Braine l’Alleud. Ook Leen Smekens en Robin Van Elsuwege werden geselecteerd voor het Belgisch maar konden nipt geen podiumplaats in de wacht slepen op het Vlaams Kampioenschap.

Groepsfoto

achter vlnr ~ Raf C., Sander V.S., Robin V.E. en Louca V.D.H

vooraan vlnr ~ Raoni G. en Leen S.