Wegomleggingen Zottegem / Sint-Lievens-Houtem

unnamed (3).jpg

Oombergen/Sint-Lievens-Houtem, 11/10/2017 –  Van woensdag 18 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 2017, (de week vóór het herfstverlof), worden werken uitgevoerd in de Oombergenstraat in Zottegem. De werken vinden plaats vanaf de grens Zottegem-Sint-Lievens-Houtem tot in de bocht voorbij de Astridstraat (over ongeveer 600 m). (HDK, L.A.M.P.)

Het betreft:

  • Affrezen bestaande toplaag en aanleggen nieuwe toplaag in asfalt.
  • Lokaal vervangen van de onderlaag van het asfalt.
  • Aanleggen greppels in gietasfalt.
  • Aanbrengen van markeringen.

Volgende wegomlegging wordt voorzien voor doorgaand verkeer:

  • Oombergenstraat — Provinciebaan — Houtemstraat — Diepestraat – Edg. Tinelstraat — Marktplein – Polbroek.

De omleiding voor De Lijn, lijnen 46-47, zal via IJshoute gaan. De haltes in het traject tussen Marktplein (ter hoogte van Polbroek) en de Provinciebaan worden afgeschaft. Er wordt een tijdelijke halte voorzien ter hoogte van Hauwerzele en er is een vervanghalte ter hoogte van de Oombergenstraat.

Het gemeentebestuur Sint-Lievens-Houtem is geen betrokken partij in deze werken, maar vond het toch opportuun hierover te informeren omwille van de impact die deze werken hebben op de inwoners van Sint-Lievens-Houtem.

Herman De Knijf – foto L.A.M.P

 

X