Jonge verdachte gewapende overval nachtwinkel en andere diefstallen gevat

logo_politie_3

Oudenaarde, 11/10/2017 – Het parket laat weten dat een 18-jarige jongen uit Ronse werd gevat in het kader van een reeks diefstallen in de eerste helft van september.

De jongeman stond geseind in het kader van een diefstallenreeks in diverse gebouwen van de Secundaire Bernardusscholen in Oudenaarde, met name in de Terkerkenlaan, Vlaanderenstraat, Lindestraat en Gelukstede.  Hij werd tevens door politie en parket gezocht in het kader van een diefstal met geweld met wapenvertoon in een nachtwinkel in de Louise Mariekaai in Oudenaarde op 13 september 2017.  De verdachte die bij het gerecht gekend is voor gelijkaardige feiten, werd vandaag op vordering van het parket voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde. Hij werd aangehouden.