Willy    Ysebaert en Rita Hellebaut vieren gouden huwelijk!

DDL zottegem gouden brl willy ysebaert en rita hellebaut (1)

Zottegem, 11/10/2017 –  Zaterdag werden Willy Ysebaert en Rita Hellebaut ontvangen in de raadszaal naar aanleiding van hun gouden huwelijksverjaardag. (DDL)

Willy    Ysebaert en Rita Hellebaut huwden op 20 oktober 1967 in Scheldewindeke en hebben samen een zoon Davy en een dochter Isabelle. Deze zijn samen goed voor 2 kleinkinderen. Willy    was werkzaam in de vleessector, vooral bij Brackenier. Eddy vindt tussendoor tijd om te wandelen en te fietsen, ’s avond leeft hij zich uit bij het lijndansen. Rita werkte als arbeidster in een atelier voor kleding en neemt het huishouden voor haar rekening. Net zoals haar man houdt ze van lijndansen en ook van de zorg en opvang van de kleinkinderen.

Danny De Lobelle

X