Wie heeft de rolstoelen van Sanama Balegem gestolen?

DDL balegem samana rolstoel 2.JPG

Balegem, 12/10/2017 –  Begin dit jaar kon Samana nog beschikken over twee eigen tweedehandse rolstoelen voor haar minder mobiele leden. In het voorjaar verdween de eerste. Er kwam geen informatie of reactie na een algemene oproep om te achterhalen wat er met deze rolstoel gebeurd was. Na het klaarzetten van de zaal voor Ziekendag bleek dat ook de tweede rolstoel, deze keer gemerkt met stickers van Samana, verdwenen was. (DDL)

Alhoewel het gaat om tweedehandse producten, zijn deze rolstoelen eigendom van Samana en zeer nuttig. Zieken kunnen er gratis gebruik van maken bij hun deelname aan alle Samana-activiteiten, zowel in het parochiaal centrum als bij het uitstappen. Een centrale standplaats in een aparte ruimte in het parochiecentrum was handig voor het bestuur en de leden van Samana. Maar blijkbaar is ze nog niet veilig genoeg. “Moesten we onze rolstoelen aan de ketting gelegd hebben?” klinkt het verontwaardigd bij bestuursleden die alsnog hopen op een miraculeuze terugkeer.

Wie meer info kan geven over deze verdwijning kan contact opnemen met Willy Van De Putte, voorzitter van Samana Balegem, op nummer 09 362 87 52. Discretie wordt verzekerd.

Op zaterdag 7 oktober was er naar aanleiding van de jaarlijkse Ziekendag weer een gezellig samenzijn in Balegem. Na de eucharistieviering in de kerk serveerden de medewerkers van Samana in het parochiecentrum voor het talrijk opgekomen publiek een stuk taart en koffie. Er volgden dan nog een tombola en een mini-muziekquiz. Agnes Verheyen kwam als overwinnaar uit de bus. Samana voorzitter Willy Van De Putte overhandigde haar graag de eerste prijs.

Danny De Lobelle

DDL balegem samana rolstoel 1 (1)

X