Drugsbende opgerold, aanhoudingen in Brakel en Geraardsbergen

logo_politie_3

Brakel, 12/10/2017 – Het parket laat weten dat bij vijf simultane huiszoekingen in Brakel, Ronse, Gavere en Waregem 10 kilogram speed en 100 XTC-pillen werden aangetroffen.

De huiszoekingen werden uitgevoerd door de Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen, in opdracht van de onderzoeksrechter in Oudenaarde.  Ook gisteren werden nog drie huiszoekingen uitgevoerd in Brakel en Lessines.  Er werden door de politie zeven personen opgepakt. Deze werden allen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde.  Zes personen, een 29-jarige vrouw uit Geraardsbergen en vijf mannen tussen de 26   en 30 jaar afkomstig uit Brakel, Gavere en Waregem, werden aangehouden. Een 31-jarige vrouw uit Brakel werd vrijgelaten onder strikte voorwaarden.  De verdachten zijn geen onbekenden voor het gerecht.