Infoavond tegen woninginbraken

img_5130.jpeg

Zottegem, 12/10/2017 – Op woensdag 25 oktober is er in het LDC een infoavond over de BIN-netwerken waarbij tegelijk tal van tips tegen woninginbraken zullen gegeven worden.

“In Belgi ë worden meer dan 200 woninginbraken per dag worden gepleegd?  Deze maand is er de nationale actiedag ‘1 dag niet’,” laat Schepen van Wonen, Kurt De Loor weten. “Op deze dag word je als burger gesensibiliseerd 
om woninginbraken te voorkomen. De politie doet een oproep naar iedereen om van hun woning, straat en wijk 
een veilige plek te maken en dieven een halt toe te roepen, want voorkomen is beter dan genezen!”

Kurt De Loor: “In Zottegem organiseert de dienst Wonen samen met de lokale politie op woensdag 25 oktober om 19u30 in het Lokaal Dienstencentrum  Egmont (Arthur Gevaertlaan) een infosessie waarop we iedereen informeren over de BIN (buurtinformatienetwerken) en heel wat tips meegeven om uw woning te beveiligen tegen inbraken. Zeker met het oog op de donkere   weken die volgen zijn die tips zeer bruikbaar.  In de rand van de infoavond verwelkomen we ook aanbieders van diverse anti-inbraaksystemen die in Zottegem gevestigd zijn.

Mocht u hieraan willen deelnemen, kan u contact opnemen met Isolde De Paepe op  isolde.depaepe@zottegem.be.  De avond is gratis toegankelijk en inschrijven vooraf is niet nodig,

X