Seniorenraad Oosterzele gaat de filmtoer op

DDL scheldewindeke de kluize film voorstellingen

Oosterzele, 13/10/2017 –  Dankzij Seniorenraad Oosterzele kan je op maandag 30 oktober 2017 om 14 u in het GC De KLuize Scheldewindeke gaan kijken naar de succesrijke film: ‘Een Man die Ove Heet’. (R 17, foto DDL).

De Zweedse tragikomedie ‘Een man die Ove Heet’ is de verfilming van de bestseller ‘En Man som Heter Ove’ waarin droge humor, melodrama en klucht elkaar afwisselen. De stemmingswisselingen worden overbrugd door een sterke cast met in de hoofdrol Rolf Lassgard. Hij schitterde al eerder in verschillende Zweedse detectiveseries. Deze hartverwarmende tragikomedie heeft een intelligente flashbackstructuur. De makers houden een sympathiek pleidooi om met een wat zachtere blik te kijken naar de mensen in jouw omgeving. Mooie mix van drama en humor over een grappig norse en ietwat triestige ouwe brombeer. Deze prachtige film werd genomineerd voor beste buitenlandse film voor de Oscars.

Praktisch

Tickets tegen 4 euro (film, koffie en gebakje inbegrepen). Tickets zijn verkrijgbaar in De Kluize Scheldewindeke,  Sportstraat 3, Bib Scheldewindeke en bij de seniorenverenigingen Okra en Neos Oosterzele.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle

                                                           
X