Voorwaarts Gijzel Oosterzele toch met vertrouwen tegen SK Denderhoutem

DDL oosterzele derby oosterzele gijzenzele tegen scheldewindeke (3)

Oosterzele, 13 oktober 2017 – Na een uitstekende start tegen KVV Windeke moest Voorwaarts Gijzel Oosterzele daarna een aantal deuken in het koetswerk incasseren. VGO ging dit seizoen al vier keer onderuit. Vorige speeldag in Borsbeke nog met een stevige 7 — 4. Maar VGO moet positief blijven en zondag wil het team van T 1 Peter Vankeymeulen winnen tegen SK Denterhoutem (R 17, foto DDL).

Momenten van onoplettendheid betaalde VGO cash en een aantal tegenstanders (zoals bijvoorbeeld Machelen) waren zeer effici ënt. De trainersstaf beseft dat aan de eigen effici ëntie nog werk is. Zondag 15 oktober wil Voorwaarts Gijzel Oosterzele opnieuw aanknopen met winst. Tegenstander is wel SK Denderhoutem, vierde in de stand met 12 punten. Voorwaarts Gijzel Oosterzele — SK Denderhoutem wordt een wedstrijd met het mes tussen de tanden. VGO heeft wat goed te maken na de nederlaag tegen Borsbeke. VGO wil weer opleven en een winning mood cre ëren. Het clubbestuur en de trainersstaf zijn benieuwd hoe zondag de spelers gaan reageren tegen SK Denderhoutem. De honger is groot. Hoe leerzaam wordt VGO — SK Denderhoutem? Het wordt een interessante voetbalpartij. Schrik van Denderhoutem? Neen, klinkt het overtuigend bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele. De nederlaag tegen Borsbeke is niet in de kopjes blijven hangen. Daarvoor heeft VGO een veel te realistische spelersgroep. Maar iedereen beseft dat het fout zou zijn te denken dat men het zomaar gaat klaren tegen Denderhoutem. VGO moet scherp zijn. Supporters, steun ten volle VGO en teken present.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle