VIDEO: Hanne Dauwe (13) uit Zottegem wint finale “Speel het hard”

Hanne Dauwe viool canvas.jpg

Zottegem, 29/10/2017 – De 13-jarige Hanne Dauwe uit Zottegem heeft de finale van het Canvas / Klara programma ‘Speel het Hard’ gewonnen.

Speel het Hard wordt georganiseerd door Canvas in samenwerking met Klara en het Deeltijds Kunstonderwijs. Deelnemers oefenden een jaar lang een stuk in. Hun vorderingen werden beoordeeld op de site www.speelhethard.be.   De winst van Hanne is een prestatie om u tegen te zeggen, en verdient nog meer bewondering als je bedenkt dat Hanne om in de finale te komen zich de betere toonde van 300 kandidaten. In de finale was ze zelfs de jongste deelneemster.

Hanne leerde viool spelen met de Suziki-methode in de Stedelijke Academie voor Muziek woord en Dans in Zottegem. Klik op link voor meer info over deze methode. Meer over de prestatie van Hanne tijdens Speel het Hard lees je via deze  link.

Proficiat Hanne!

 

X