VIDEO: Michiel en Brecht verslaan Messi en Walcot!

Voetballers 1.jpg

Zottegem/Herzele, 29/10/2017 – Michiel Callebaut en Brecht Goubert zijn geslaagd in een zeer bijzonder record.

Voor we hun heldendaad toelichten… Michiel heeft roots in Zottegem en woont in Herzele, zijn partner in crime woont in Denderhoutem bij Haaltert. You Tubers kennen de twee zonder twijfel van het You Tube kanaal van Michiel dat ooit het snelst groeiende kanaal was. Hun filmpjes waar de twee zogenaamde voetbal freestylers allerhande filmpjes tonen waar ze voetbalheldendaden verrichten is immens populair, momenteel telt het 150.000 (!) volgers! klik hierna op de  link om een kijkje te gaan nemen. De filmpjes worden trouwens opgenomen op het terrein van Eendracht Elene Grotenberge.

Heldendaad: Michiel en Brecht zijn erin geslaagd om een record te verbreken dat eerst op naam van Lionel Messi en The Walco stond. Michiel liet een bal vanaop 35 meter hoogte vallen waarna Brecht hem controleerde en ook nog eens 5 keer in de lucht hield. Een bijzonder knappe prestatie die de krantenkoppen afgelopen weekend beroerde. Check video hieronder, het betreft opnames voor de kinderzender Kadet waar Michiel en Brecht zich aan verbonden hebben.

X