Helikopter boven Sint-Maria-Oudenhove zocht patiënt

logo_politie_3

Sint-Maria-Oudenhove, 30/10/2017 – Vrijdagavond werd in Sint-Maria-Oudenhove een politiehelikopter ingezet bij de zoektocht naar een 18-jarige patiënt.

20171028 helicopter over einove

De patiënt sprong uit de ambulance en zette het op een lopen. Volgens Het Nieuwsblad hadden zijn ouders de ambulance gebeld omdat hij een verwarde indruk liet. De politiehelikopter vond de jongen snel terug in de Ruggebeekstraat. De helikopter werd ook ingezet in het kader van de 1 dag niet anti-inbraakcampagne die op provinciaal niveau werd georganiseerd. Er namen 203 politieagenten deel aan de controles op de weg. Van alle gecontroleerden werd bij 83 een verkeersinbreuk vastgesteld, bij 9 werd drugs gevonden en 2 hadden een verboden wapen bij. 10 mensen stonden geseind in de politiedatabank en er werden ook 3 fietsendieven betrapt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X