Sint – Martinus Balegem brengt knotsgekke toneelavond

DDL balegem toneel de kat heeft muizenissen (1) (1)

Balegem, 27 oktober 2017. Trriiing. Het is tijd…voor toneel. Een toneel dat je niet mag missen, is ‘De Kat heeft muizenissen’, dat  op zaterdagen 18 en 25 november telkens om 19 u 30 en op zondag 26 november om 18 u 30 wordt opgevoerd in zaal De Kring,  Gootje 61  in Balegem. De Toneelvereniging Sint – Martinus Balegem staat garant voor een geweldige toneelavond.   ( R 17, foto DDL).

DDL balegem toneel de kat heeft muizenissen (3) (2)

Na al jaren weet het bestuur van de toneelvereniging waar de Balegemnaren en toneelliefhebbers uit de regio van houden, echt volkstheater. Het blijspel ‘De kat heeft muizenissen’ laat je lachen, brullen, gieren. Een knotsgekke toneelavond. De Balegemse toneelvereniging verwent je met puur amusement.

Na de grote successen van de vorige edities willen de acteurs en actrices van het toneelgezelschap Sint — Martinus Balegem alweer bewijzen dat het podium in zaal De Kring hun tweede thuis is. Stefan Pien, Lorenzo D’Haese, Stefanie Colman, Antoine Van de Velde, Godelieve Schepens, Jorg De Groote, Eline Boterdaele, Leen Van de Velde, Yana Baert, Peter Van Steenberge, Maud De Sutter, Margot De Keyzer, Birja Middag, zullen je ook op deze voorstellingen niet teleurstellen. Ze hebben allen de toneelmicrobe te pakken. Ze willen zich nog maar eens bewijzen. Het hecht Balegems toneelgezelschap heeft vele weken voorbereiding achter de rug. Regisseur Antoine Van de Velde, de actrices, acteurs, de medewerkers achter de schermen, hebben er zin in.    

Het verhaal

Herman Wolff, de beroemde schrijver van ‘romantische verhalen’ is de jongste broer van de door een ongeval zwaar gehandicapte Marc Wolff. Of Marc nu echt gehandicapt is of Herman nu echt getrouwd is zonder dat zijn ma op de hoogte is en of Kathy Pousse echt muizenissen heeft…dat hangt allemaal af van een bij de hand meid, een machovriend die onder de slof ligt, een bezorgde moeder en een wijze vader…om maar te zwijgen over enkele aanbidsters. Hoe het verder afloopt? Komen kijken is de boodschap.

Toegangskaarten

Snel wezen. Toegangskaarten voor een genummerde beneden plaats ( 8 euro) of het balkon (10 euro) zijn te verkrijgen of te reserveren bij: de acteurs, in zaal De Kring op dinsdagen tussen 19 u en 20 u en via  vandevelde.carine@hotmail.com, 09 / 362 02 86,  antoine.van.de.velde1@telenet.be,  www.toneelkringbalegem.be.

Reporter 17, foto’s DDL
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
X