Zottegemse whiskyzaak pakt prachtige prijs!

A (20)

08/11/2017 – Jurgen’s Whiskyhuis is verkozen tot beste whiskyzaak op de Lux Wines & Spirits Awards 2017.

Jurgen’s Whiskyhuis is op 10 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste whisky speciaalzaak in België met meer dan 2.000 (!) single malts in voorraad. Er is ook een kleiner (alhoewel) aanbod gin (meer dan 400!) en rums. Jurgen is ook een onafhankelijke bottelaar die op zoek gaat naar de betere vaten in de verschillende distilleerderijen en importeert ook andere onafhankelijke bottelingen uit oa. Schotland. Daarnaast organiseert hij beurzen, degustaties en indien gewenst ook investeringsadvies. “Want beleggen in vloeibaar goud kan ook rendabel zijn.”

Praktisch

Adres

Gaverland 70, 9620 Zottegem

Website & webshop

www.whiskyhuis.be

Facebookpagina


www.facebook.com/Jurgens-Whiskyhuis-102360385268

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X