Zottegemse whiskyzaak pakt prachtige prijs!

A (20)

08/11/2017 –  Jurgen’s Whiskyhuis is verkozen tot beste whiskyzaak op de Lux Wines & Spirits Awards 2017.

Jurgen’s Whiskyhuis is op 10 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste whisky speciaalzaak in Belgi ë met meer dan 2.000 (!) single malts in voorraad. Er is ook een kleiner (alhoewel) aanbod gin (meer dan 400!) en rums. Jurgen is ook een  onafhankelijke bottelaar die op zoek gaat naar de betere vaten in de verschillende distilleerderijen en importeert ook  andere onafhankelijke bottelingen uit oa. Schotland. Daarnaast  organiseert hij  beurzen, degustaties en indien gewenst ook investeringsadvies. “Want beleggen in vloeibaar goud kan ook rendabel zijn.”

Praktisch

Adres

Gaverland 70, 9620 Zottegem

Website & webshop

www.whiskyhuis.be

Facebookpagina


www.facebook.com/Jurgens-Whiskyhuis-102360385268