Schotten zetten Merelbeke op stelten

DDL merelbeke 20ste celtic weekend (1)

08/11/2017 – Het Celtic weekend van de Pipe- en drumband de Flemish Caledonian Pipes & Drums Clan Mackenzie was toe aan haar 20ste editie. Place to be waren de gemeentehallen van Merelbeke. (DDL)

The Flemish Caledonian Pipes and Drums “Clan     Mackenzie” is een typisch Schotse pipeband met   Gent als thuishaven. De leden komen uit alle regio’s van het Vlaamse landsgedeelte en dragen uiteraard de Schotse muziek en cultuur een warm hart toe. De band werd gesticht in 1989 en groeide heel snel uit tot één van de grootste pipe en drumbands van Belgi ë. Als eerbetoon aan onze eerste mentor, Malcolm MacKenzie, draagt de band de suffix “Clan MacKenzie” en de tartan van de Mackenzie Seaforth Highlanders.

Als u nóg meer info wilt… Bezoek dan de website, klik hierna op de link in het rood.

Tekst en foto’s Danny De Lobelle

X