Opsporing verzocht: Bevegemse brandstichter met getaande huid, zwarte broek, rode trui en witte schoenen

Na het bekend raken van twee zware gevallen van agressie in het centrum, lees meer via de links onderaan dit artikel, werd Zottegem vanavond opgeschrikt door een zwaar geval van vandalisme. In de wijk Bevegem achter het station werd rond 17.30 een wagen in brand gestoken.

De wagen stond geparkeerd ter hoogte van het Heilig Hartplein. Het vuur en de interventie zorgden voor heel wat deining in de wijk Bevegem. Zeker rond het spitsuur en een school vlakbij. De feiten zouden zich volgens onze info afgespeeld hebben in het kader van een familieruzie, maar daarover bestaat nog geen zekerheid. Vanuit de stad Zottegem of de politie werd nog geen communicatie verspreid over de opvallende feiten. Wel werd via het buurtnetwerk een opsporingsbericht verspreid. Daarin is sprake van een 30-jarige verdachte met getaande huid, witte schoenen, zwarte broek en rode trui, zie foto die ons werd bezorgd door een NUUS-lezer. Waarvoor dank.

Lees ook