Open Vld Oosterzele organiseert gespreksavond met Carina Van Cauter

Oosterzele, 7 november 2017. Open Vld Oosterzele organiseert in samenwerking met de Open Vld afdelingen van Gavere, Melle en Merelbeke, op dinsdag 21 november in feestzaal Agathea, Bakkerstraat 2 in Landskouter een gespreksavond met Carina Van Cauter. (R 17).

Federaal volksvertegenwoordiger Carina Van Cauter praat over de hervorming van het vernieuwde erfrecht: meer vrijheid, meer eenvoud, meer zekerheid. Ze geeft, als schrijfster van deze nieuwe wetteksten, een uiteenzetting. Na de ontvangst om 19 u 30 introduceert voorzitter Open Vld Oosterzele Guy De Smet Carina Van Cauter (uiteenzetting van 20 u tot 21 u 30). Na de voordracht beantwoordt Carina Van Cauter graag uw vragen. Er wordt afgerond met een receptie. De toegang is gratis, inschrijven is wel noodzakelijk via  sec@vldoosterzele.be.

Reporter 17

X