Lezing: ‘De waarheid over ons voedsel’

1442325723-wat-w-etenwe1_crop-648x972 (1).jpg

21/11/2017 –  Op uitnodiging van Groen Zottegem vertelt Laurens De Meyer, mede-initiatiefnemer van ‘Dagen Zonder Vlees’, donderdagavond de waarheid over ons voedsel.

In zijn boeiende lezing is hij vlijmscherp als het moet maar brengt hij ook nuance en geeft hij concrete tips over voedzaam en bewust eten. “De mens heeft anno 2017 geen id éé meer van wat er in ons eten zit. We worden misleid door de voedingsindustrie en haar marketingmachine. Wist u dat kalveren op een ziekmakend dieet worden gezet zodat hun vlees er in de supermarkt bleek zou uitzien? Dat er in diepvrieslasagnes geen echt vlees en geen echte kaas zit? En dat biologisch voedsel niet altijd gezonder is en light voedsel niet altijd lichter?”

Praktisch

Afspraak donderdag 23 november 2017 om 20u00 in de boekenzolder het Egmontkasteel. De toegang is gratis.