Aanrader: ‘De Kat heeft muizenissen’ van Toneelkring Balegem

DDL balegem toneel de kat heeft muizenissen (4)

22/11/2017 – Na al jaren weet het bestuur van de toneelvereniging waar de Balegemnaren en toneelliefhebbers uit de regio van houden, echt volkstheater. Nog op zaterdag   25 november om 19 u 30 en op zondag 26 november om 18 u 30 wordt het stuk opgevoerd in zaal De Kring,  Gootje 61  in Balegem.

Het blijspel ‘De kat heeft muizenissen’ laat je lachen, brullen, gieren. Een knotsgekke toneelavond. Jonge acteurs brengen dan ook jeugdig publiek mee, zo word het bestaan van een toneel vereniging verzekert.  Stefan Pien, Lorenzo D’Haese, Stefanie Colman, Antoine Van de Velde, Godelieve Schepens, Jorg De Groote, Eline Boterdaele, Leen Van de Velde, Yana Baert, Peter Van Steenberge, Maud De Sutter, Margot De Keyzer, Birja en regisseur Antoine Van de Velde hebben er zin in.

Het verhaal

Herman Wolff, de beroemde schrijver van ‘romantische verhalen’ is de jongste broer van de door een ongeval zwaar gehandicapte Marc Wolff. Of Marc nu echt gehandicapt is of Herman nu echt getrouwd is zonder dat zijn ma op de hoogte is en of Kathy Pousse echt muizenissen heeft…dat hangt allemaal af van een bij de hand meid, een machovriend die onder de slof ligt, een bezorgde moeder en een wijze vader…om maar te zwijgen over enkele aanbidsters. Hoe het verder afloopt? Komen kijken is de boodschap.

Toegangskaarten

Snel wezen. Toegangskaarten voor een genummerde beneden plaats ( 8 euro) of het balkon (10 euro) zijn te verkrijgen of te reserveren bij: de acteurs, in zaal De Kring op dinsdagen tussen 19 u en 20 u en via  vandevelde.carine@hotmail.com, 09 / 362 02 86,  antoine.van.de.velde1@telenet.be,www.toneelkringbalegem.be.

Danny De Lobelle.