Warmste Week groente- en fruitpakketten van Allgro!

IMG_7312

22/11/2017 – Nog tot 30 november kan je bij groothandel groenten- en fruit Allgro groenten- en fruitpakketten bestellen voor het goede doel.

Warmste-week-end.jpg

“Met de warmste week in het verschiet werd door een aantal  medewerkers en bestuursleden  van  Allgro  de vraag gesteld of we ook met ons bedrijf iets konden organiseren  om op deze manier  ons steentje bij te dragen aan een goed doel”, klinkt het bij Allgro. “De  hoofden  werden bij elkaar gestoken en al vrij vlug kwamen we eensgezind tot ons concept.”

“Twee daarvan bevatten telkens 4 x 1kg vers gesneden, gewassen en verpakte groentjes en het derde pakketje bestaat uit appelen en clementines voor de liefhebbers van fruit.  De pakketjes worden aangeboden aan 10€ het stuk en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel.  Uiteraard kunnen ook meerdere pakketten aangekocht  worden!”

“Uit het grote assortiment van hulpbehoevende organisaties is het  spijtig genoeg  zeer moeilijk kiezen….  Met onze opbrengst willen we dit jaar graag  Bijeva  en Wegwijs Zottegem  een hart onder de riem steken.”

Praktisch

Bestellen kan bij een van onze medewerkers, via mail op  dewarmsteweek@allgro.be  of op 0479/58.23.47.

De bestelde pakketten kunnen opgehaald  en cash betaald  worden  in  Allgro  02/12  van 9u tot 12u —  Polbroek  124 — 9520 Sint-Lievens-Houtem.