Warmste Week groente- en fruitpakketten van Allgro!

IMG_7312

22/11/2017 – Nog tot 30 november kan je bij groothandel groenten- en fruit Allgro groenten- en fruitpakketten bestellen voor het goede doel.

Warmste-week-end.jpg

“Met de warmste week in het verschiet werd door een aantal medewerkers en bestuursleden van Allgro de vraag gesteld of we ook met ons bedrijf iets konden organiseren om op deze manier ons steentje bij te dragen aan een goed doel”, klinkt het bij Allgro. “De hoofden werden bij elkaar gestoken en al vrij vlug kwamen we eensgezind tot ons concept.”

“Twee daarvan bevatten telkens 4 x 1kg vers gesneden, gewassen en verpakte groentjes en het derde pakketje bestaat uit appelen en clementines voor de liefhebbers van fruit. De pakketjes worden aangeboden aan 10€ het stuk en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Uiteraard kunnen ook meerdere pakketten aangekocht worden!”

“Uit het grote assortiment van hulpbehoevende organisaties is het spijtig genoeg zeer moeilijk kiezen…. Met onze opbrengst willen we dit jaar graag Bijeva en Wegwijs Zottegem een hart onder de riem steken.”

Praktisch

Bestellen kan bij een van onze medewerkers, via mail op dewarmsteweek@allgro.be of op 0479/58.23.47.

De bestelde pakketten kunnen opgehaald en cash betaald worden in Allgro 02/12 van 9u tot 12u – Polbroek 124 – 9520 Sint-Lievens-Houtem.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X