Nieuw in de regio: Medisch-esthetische priv ékliniek

DDL melle cosmedic clinc (8)

22/11/2017 – Lightfalls Cosmedic Clinic bevindt zich rechtover het College van Melle.

Aanbod?

Niet-chirurgische of minimaal invasieve esthetische behandelingen  rond anti-aging en voor intraveneuze behandelingen die een herwonnen gevoel van welzijn, rust, kracht en energie realiseren én diverse oplossingen voor uiteenlopende huidproblemen.

Danny De Lobelle.  

Lightfalls Cosmedic Clinic aan het woord…

Andere benadering

Lightfalls Cosmedic Clinic wil de medisch-esthetische markt alvast op een andere manier benaderen dan de concullega’s. Niet zomaar een hele rist behandelingen aanbieden omdat het financieel loont, maar alleen die behandelingen en technieken die effici ënt en resultaatverbindend zijn, en die door zijn teams zelf werden uitgetest. Vervolgens wil het zich positioneren met een doorgedreven servicegerichte en mens-geori ënteerde aanpak.

Weldoordacht aanbod

Lightfalls Cosmedic Clinic biedt een weldoordachte variatie aan esthetische behandelingen met de focus op anti-aging, well being en oplossingen voor diverse huidproblemen. Dit op 3 niveaus.

Minimaal invasief medisch-esthetische behandelingen  voor huidproblemen of huidversteviging zoals  spierontspannende  inspuitingen, rimpelvullende middelen, Platelet Rich Plasma-behandelingen,  huidverbeterende injecties,  en microneedling    (zie bijlage voor meer info).    Omdat elke huid anders is, stelt Lightfalls na een grondige huidanalyse een behandelplan op maat voor. Huidproblemen als photoaging (door langdurige blootstelling aan UV-stralen), hyperpigmentatie, acn é en littekenvorming kunnen aldus doeltreffend aangepakt worden. Maar ook de verjonging van gezicht, hals, cleavage en handen.

Wie wil stralen aan de buitenkant, brengt ook best zijn binnenkant in balans. Heel wat mensen verkiezen vaak voedingssupplementen die ze op lange of middellange termijn innemen. Maar waarom geen  intraveneuze infusies  die veel sneller en effici ënter werken? Het gaat om  een mix van perfect op elkaar afgestemde vitamines, mineralen, antioxidanten, elektrolyten en vocht.  De toepassingen zijn legio. Zowel voor anti-aging als voor een energieboost tegen oververmoeidheid, een voorjaarsdip, en waarom niet, tegen een kater. Veel mensen starten meestal vermoeid aan hun dik verdiende maar zoals steeds veel te korte vakantie. Door vooraf een baxterkuur te volgen, halen ze nu het maximum uit hun vakantie van bij de start.    Ook sportlui die voor zware uitdagingen staan, kunnen via een infusie de verzuring van hun spieren of dehydratatie tegengaan. Ook voedingssupplementen kunnen onder de vorm van een baxter veel effici ënter toegediend worden. Afhankelijk van de wensen, stelt  Lightfalls Cosmedic Clinic  de baxters op maat samen, die vervolgens op voorschrift worden bereid door apothekers en toegediend door de medische staf van de  Clinic.

Als derde peiler in zijn aanbod voert Lightfalls Cosmedic Clinic ook  niet-medisch esthetische behandelingen  uit zoals (chemische) peelings, mesotherapie (insluizen van actieve ingredi ënten op de juiste plaats in de huid), permanente laserontharing, LED-lichttherapie. Die laatste werkt overigens goed tegen depressie en stress en treedt ook wondhelend op.    Ook laserontharing kan bv. een must zijn voor overbehaarde mannen en vrouwen of voor de aerodynamica van sportlui (wegrenners).

Geolied expertenteam

De initiatiefnemers zijn niet aan hun proefstuk en hebben ervaring met het opzetten van een medische structuur en met het aantrekken van de juiste medische specialisten en cosmedic assistenten. Een troef voor het medisch expertenteam is dat het doet wat het echt graag doet, nl. niet-chirurgische esthetische ingrepen uitvoeren. Alle administratieve of receptieve beslommeringen worden hen uit handen genomen door een vast Cosmedic-assistentieteam. Dat staat, behalve voor het gepersonaliseerd onthaal en noodzakelijk intakegesprek, ook in voor de voorbereidende behandeling en de niet-medisch-esthetische behandelingen.

Innovatieve werkwijze

“Het taboe op esthetische ingrepen is helemaal weg. Wij willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen en hen  gelukkiger, gezonder en mooier maken”,  zegtFrederik Braet, gedelegeerd bestuurder  Lightfalls Cosmedic Clinic. In elke fase van de behandeling voert de clinic  een duidelijke en transparante communicatie, met het grootste respect voor de privacy.  Die privacy begint, indien gewenst, al bij het discreet binnen rijden in de ondergrondse parking. Bij het onthaal wacht een thee, koffie, fruitsap of een glaasje champagne. Wifi is overal ter beschikking tijdens de wachtperiode. Alle mogelijke ziekenhuisgeurtjes zijn geneutraliseerd door een gesofisticeerd geursysteem.  Een behandelplan wordt opgemaakt na grondige analyse van het probleem.  “We hanteren alleen effici ënte technieken en behandelingen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de medische esthetiek. We testen ook steeds zelf vooraf of deze cutting edge-technieken wel zo effectief zijn als ze beloven”, vult Frederik Braet aan.

Betaalbare service in 5-sterrenkader

Lightfalls Cosmedic Clinic staat voor een  vijfsterrenkader: comfort, sfeer, setting en service zijn  uitermate belangrijk.    De klant staat centraal en wordt van begin tot einde begeleidt in een leuke, stressloze omgeving. De behandelingen zijn niet goedkoop maar betaalbaar.  “Zeker als je ze ziet als een investering op de toekomst en als je ze vergelijkt met alternatieve behandelingen die meer tijd en energie kosten of minder effici ënt zijn. Bovendien zijn ze quasi pijnloos”,  aldus  Frederik Braet.  “Wie investeert in een behandeling, investeert verstandig in jeugdigheid en well being. En verhoogt tegelijk ook zijn houdbaarheidsdatum, niet alleen op de arbeidsmarkt maar ook op de relatiemarkt”,  besluit Frederik Braet. Alhoewel vooral vrouwen traditioneel een beroep doen op de technieken en behandelingen richt de clinic zich ook op  ‘de nieuwe man’  die een frisse vitaliteit wil uitstralen.

Praktische info

Lightfalls Cosmedic Clinic, Regenboog 1, Melle (rechtover college van Melle).

www.lightfallsclinic.be  &  info@lifghtfallsclinic.be,  09 330 22 52.