Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint!

DDL landskouter sinterklaas en piet in het ijzerhekken (01)

23/11/2017 – Op zondag 03 december 2017 komt de Sint naar Landskouter.   Met paard en koets zal de Heilige Man onder begeleiding van onze plaatselijke champetter en een accordeonist op zondagnamiddag een ritje maken door Landskouter. Daar het voor de Sint drukke dagen zijn zal hij van 15 uur tot 18 uur tronen in het IJzeren Hekken waar hij   al zijn lievelingen   welkom heet.

Uiteraard heeft de Sint   voor alle brave kindjes een cadeautje. Alle ouders, grootouders, familie, vrienden en kennissen zijn welkom samen met hun kinderen kleinkinderen . Er zullen wafels en chocomelk zijn.   Het spreekt voor zich dat er ook aan de volwassenen wordt gedacht om de sfeer wat op te warmen. De Sint zal de opbrengst schenken aan het goede doel met name het MPI te Kwatrecht,  vzw Sint-Lodewijk. Dat biedt aangepast onderwijs en/of begeleiding op maat aan voor kinderen, jongeren en volwassenen met een motorische beperking.

Gratis inschrijven

Ouders die nog een tip hebben over hun kinderen kunnen deze ook meedelen of via de mail of telefonisch aan de champetter. Om alles vlot te kunnen organiseren vraagt de Sint dat iedereen zich wil inschrijven met vermelding van het aantal kindjes. Dit kan telefonisch bij de champetter op het nummer 09 362 56 10 of via  wim@de-vis.be

Welkom op 03.12.2017 in het Ijzeren Hekken voor een gezellig Sinterklaasfeestje

Danny De Lobelle.  

DDL landskouter sinterklaas en piet in het ijzerhekken (2)