Voordracht over urologie in AZ Sint-Elisabeth Zottegem

VW2A4333.jpg

27/11/2017 –  De dienst urologie van het AZ Sint‐Elisabeth Zottegem geeft op 7 december een voordracht over veel voorkomende urologische problemen zoals prostaatkanker, nierstenen, incontinentie, blaasaandoeningen, bedplassen, …

Naast een uitgebreide toelichting over de verschillende aandoeningen krijgen de aanwezigen de unieke gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met robotchirurgie.    Deze voordracht vindt plaats in het auditorium van het AZ Elisabeth Zottegem en is toegankelijk voor het brede publiek. De inkom is gratis.

Waar en wanneer:

donderdag 7 december om 19.30 uur.

Sprekers: dr. Charlotte Peeters en dr. Patrick Schoonooghe

U hoeft niet te reserveren. Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht op de dienst urologie (T 09 364 83 90) of www.sezz.be