Oproep getuigen ongeval met vluchtmisdrijf

image2.jpeg

29/11/2017 – Het ongeval gebeurde op de Beerlegemsebaan in Zwalm.

Het moet in de nacht van zaterdag op zondag gebeurd zijn. Een wagen die geparkeerd stond langs de Beerlegemse baan aangereden door een onbekend voertuig. De expert moet nog komen, maar het lijkt op een pertotal. Hij stond geparkeerd in de richting van Merelbeke en werd rechts vooraan aangereden, vermoed wordt dat het aanrijdende voertuig in de richting van Zottegeme reed. Er werden brokstukken gevonden die van een Citroën of Peugeot kunnen zijn. Waarschijnlijk gaat het om een Citroën Berlingo.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van Brakel via deze link in het rood.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X