Dertiende opendeurdagen in Het Zoeteke in Scheldewindeke werden mooi succes

DDL scheldewindek ontvangst sint en opendeur (5)

02/12/2017 –  Carine De Meyer en Hugo Verstraeten hebben de dertiende verjaardag van ‘Het Zoeteke’ in Scheldewindeke niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Vooreerst werden de Sint en Zwarte Piet heel hartelijk ontvangen. Een stijlvol onthaal. Tijdens de proef- en adviesdagen werd het proeven, genieten, ontdekken. (R 17, foto’s DDL).

Carine en Hugo hebben echt veel moeite gedaan om er een heel gezellig sinterklaasfeest van te maken. Bij hun aankomst in het station Scheldewindeke hadden de Sint en Zwarte Piet al veel bekijks van de ongeveer honderd kinderen. Niets dan glunderende kindergezichtjes. Ronduit prachtig. Het Zoeteke verwende alweer de kinderen, hun ouders en grootouders. Alle kinderen ontvingen van de Sint een goed gevulde zak met snoep. Ze kregen ook een gratis pannenkoek of warme chocomelk of fruitsap zonder toegevoegde suikers. De ouders werden verwend met een heerlijk wijntje of nen Balegemsen dreupel  .

Tijdens de 13  de  Opendeurdagen kon je in Het Zoeteke proeven van de heerlijke bubbels, witte en rode wijnen. Het mooie lokale fairtrade assortiment werd uitgebreid met 10 regionale gins. Een vaste waarde in Het Zoeteke de heerlijke appelsappen van Verhofstede met 18 verschillende toegevoegde vruchten (zonder toegevoegde suikers!). Uiteraard kon er geproefd worden van de blijvend heerlijk ambachtelijk gemaakte pralines, en zo veel meer. In Het Zoeteke vindt je meer dan 300 uitgestalde sinterklaasfiguren, in diverse maten en smaken. De heerlijke geur van verse chocolade komt je zo tegen als je binnenstapt in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 in Scheldewindeke. In Het Zoeteke kan je ook terecht voor geschenkpakketten, en… rechtstreeks uit Frankrijk ingevoerde wijnen en bubbels. Carine en Hugo danken alle bezoekers en feliciteren van harte de winnaars van de gratis tombola. Carine en Hugo hebben speciale woorden van dank voor de sponsors van de prijzen.!  NIEUW WEBSHOP bij het Zoeteke:  http://www.oosterzeleonderneemt.be/handelaar/het-zoeteke/.

En de winnaars zijn…

Wauter Muys, Antoine Van de Velde, Iris De Munter, Orvile Cottenie, Louise Van Dyck, Steffert Vanneste, Rudi Pesant, Erna Van de Velde, Marie De Mulder, Luc Eeckhout, Paul De Cuyper, Monique De Munter, Sofie Page, Christelle De Wilde, Katrien Gevaert, Wouter De Schamphelaire, Annick Docker, Leon D’Hoosche, Peter Van de Walle, Eveline Schepens, Wauter Kellens, Debbie Baele, Rita Van Quathem, Anja De Moor, Christ Rahoens, Steven Meyvaert, Jens De Smet, Anita De Keukelaere, Angelina De Rouck, Arnold Batsleer, Bram Lioen, Hugo Van den Berge, Kathelijne Blaton, Evi De Cuyper, Jos é François, Nadine Pien, Linda Van Peene, Els Leus, Norma Ayala Romero, Marc Schepens, Christiaan De Moor, Frederik Essel, Marguerite Haesevelde, Christiane De Prez Marleen Hemelsoet, Robrecht De Baets.

 

Kindertombola

De gelukkige prijswinnaars: Thiebe Beekeman, Hanne Van De Sijpe, Rune De Moor, Lien Du Gernier, Zita Lagaert, Helena Guns, Sem Ross é, Liam Van lierde, Lieke Defonseca, Clara Pauwels, Paulien Guns.

De prijzen zijn af te halen in Het Zoeteke, Stationsstraat 23 Scheldewindeke. Info: 0471 / 36 35 34, 0475 / 98 87 38. Openingsuren; dinsdag — zaterdag: 9 u — 12 u 15 en van 13 u 30 tot 18 u. Op zondag van 9 u tot 12 u 15.

Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.