Herzele: 10 jaar tai chi bij Agnes

image002.jpg

02/12/2017 –  drie vijftigplussers volgen  al 10 jaar onafgebroken tai chi op donderdagnamiddag in de Steenoven. De Sportdienst liet dat niet zomaar passeren en maakte een leuke foto.

De Herzeelse vijftigplusser vindt nog altijd met gemak de weg naar  het wekelijkse sportelprogramma van de Herzeelse sportdienst. Het gevarieerde sportaanbod wordt zelfs alleen maar populairder. En daar hebben de oude getrouwen vast iets mee te maken. Zij maken gretig reclame voor de curve bowl, het badmintonnen, de fietstocht en… de lessen tai chi bij Agnes.

Nieuwe sportelaars zijn nog altijd meer dan welkom. Zij kunnen de lessen tai chi, badminton, curve bowl, gym enzovoort  uitproberen tijdens de Sportelnamiddag op donderdag 21 december  vanaf 13u30 in de Steenoven. Deelnemen kost amper 3 euro. Inschrijven kan op de Sportdienst (Kerkkouter 40), telefonisch op 053-670 73 46 of per mail via  sport@herzele.be.