Wordt Gianni Boeykens (17) Leeds bierventje 2018?

DSCF1071.jpg

02/12/2017 –  Op vrijdag 8 december vanaf 20 u wordt in de gemeentelijke polyvalente zaal De Bron, Kerkevijverstraat in Lede, de jaarlijkse verkiezing van het Leeds Bierventje georganiseerd. (R 17).

Gianni Boeykens (17 j) doet op vrijdagavond 8 december een gooi naar de titel ‘Bierventje 2018’. Gianni is zijn campagne inmiddels gestart. Hij staat net als zijn carnavalsvereniging voor de oude waarden van carnaval: leute en ambiance. Gianni Boeykens heeft er enorm veel goesting in. Voor de show kan hij gelukkig rekenen op de steun van de Leedse carnavalsvereniging ‘D’au Mollekens’ en vrienden. Allemaal carnavalisten in hart en nieren.

Gianni Boeykens is weliswaar de enige kandidaat, maar hij moet minstens 60 % van de punten halen. Alles hangt af van de avond zelf, van de kennis van Lee Carnaval, de (bier)proeven, zijn show, de steun van de supporters. Gianni heeft een groot hart voor ‘Lee Carnaval’. Hij wil er op vrijdagavond 8 december staan. Hij heeft de carnavalsmicrobe te pakken en ambieert de titel ‘Bierventje 2018’.

De Orde van de Leedse Hovaardige Boer is opgetogen met de kandidatuur van ‘De Gia’. Uw aanmoediging is op dit sfeerrijke carnavalsevent heel belangrijk. Organisator De Leedse Hovaardige Boer hoopt dat vele carnavalisten en een grote supportersschare Gianni Boeykens (De Gia) zullen aanmoedigen in zaal De Bron in Lede. Uitkijken of Gianni Boeykens Bierventje 2018 wordt. Gaan kijken is de boodschap. Carnavalisten, symathisanten,…teken massaal present.

Reporter 17.