Gemeentesecretaris  Daniel  Adriaens  legt de eed af als OCMW-secretaris

EedafleggingSecretaris-4.jpg

03/12/2017 –  Daniel  Adriaens legde vorige week de eed af als OCMW-secretaris van Herzele.  Hij  wordt met ingang van 1 januari 2018 dus gemeente- én OCMW-secretaris.

De eedaflegging volgt op de pensioenaanvraag van de huidige OCMW-secretaris Rudy De Coensel. Het  OCMW is voor de gemeentesecretaris niet nieuw: dertig jaar geleden legde hij daar al eens de eed af als OCMW-secretaris, maar na 15 jaar werd hij benoemd tot gemeentesecretaris en werd hij opgevolgd door Rudy De Coensel. Nu gebeurt het dus opnieuw andersom.

Daniel  Adriaens  is 55 jaar en is van opleiding jurist, master of public administration en bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Hij is ook editor van het Praktisch Handboek voor OCMW-recht, het basiswerk voor de OCMW-sector in Vlaanderen.