Samana en KVG Oosterzele gaan de filmtoer op

P1040121.JPG

03/12/2017 –  In het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke hebben ruim 150 filmliefhebbers genoten van de sprankelende film ‘Allemaal Familie’. (R 17).

Voor de filmvertoning kon iedereen genieten van koffie met gebak. Na de film kon men in de foyer nog rustig bijpraten. De formule blijft aanslaan: een hartig welkom van de voorzitsters Rita en Juliette, film, koffie en gebak tegen een wel erg democratische prijs. Samana en KVG Oosterzele blijven in de fusiegemeente een waaier van activiteiten aanbieden, waarbij ontmoeting, vorming en cultuur en ontspanning centraal staan. Samana en KVG sloegen de handen in elkaar en zetten de deuren van de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize in Scheldewindeke wagenwijd open voor de leden en sympathisanten. De film ‘Allemaal Familie’ werd goed onthaald. Zo te zien, Samana en KVG Oosterzele vormen samen één grote familie. De essentie van Samana en KVG is verenigen en verenigen is een werkwoord. Mensen de nodige aandacht en waardering geven, contacten leggen en een band opbouwen. Persoonlijk contact is en blijft de sleutel van Samana en KVG Oosterzele.

Reporter 17, foto’s Samana/KVG.

P1040122