Gemeentelijk rampenplan na gaslek in Brakel

IMG_20171106_151955

04/12/2017 – Vanmorgen werd in Brakel het gemeentelijk rampenplan afgekondigd na een gaslek.

Het kruispunt Kasteel-, Stations-, Wielendaal- en Hoogstraat werd hermetisch afgesloten. Eandis sloot in die straten ook de stroom af. Er werd een perimeter van 50 meter ingesteld. De bewoners van de Kasteelstraat tot apotheker De Bremme – Stationsstraat tot fotograaf Hubert – Hoogstraat tot Blokker – Wielendaalstraat tot chinees restaurant Fu Hao Garden werden geëvacueerd. Er werd een busje ingezet om mensen te evacueren naar de opvang in de polyvalente zaal van de gemeentelijke sporthal. Er werd een nummer vrijgegeven voor meer informatie over de toestand ( 055 75 57 73). De scholen werden niet geëvacueerd.

Ondertussen is het gaslek gedicht en werd de elektriciteit. De geëvacueerde bewoners mogen terug naar hun woning.

Meer info en de laatste stand van zaken via deze link in het rood.

Foto is archieffoto. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X