Vandaag start warmste markt in AZ Sint-Elisabeth!

unnamed-4.jpg

04/12/2017 –  Deze namiddag begint in AZ Sint-Elisabeth Ziekenhuis de Warmste Markt. Daar zal ook een stand aanwezig zijn van het project Mediawijs van het oudercomit é van Huize Vander Schueren.

Meer info over Huize Vander Schueren via deze link in het rood.

Het initiatief om het project te steunen kwam van Anja Verliefde. Samen met de andere projecten die het ziekenhuis steunt vind je de stand van Mediawijs/Huize Vander Schueren terug in de (verwarmde) tent.

“We kunnen Anja niet genoeg bedanken! Niet enkel voor haar steun aan Huize Vander Schueren en ons project Mediawijs, maar zeker én vooral, ook voor de betrokkenheid van onze bewoners. Integratie? Een ‘voorbeeld uit de boekjes’!! … Ze worden volop in de actie betrokken en doen dit met volle overgave en heel veel plezier!”