Kerstmarkt in Melle en in Melle Vogelhoek

DDL melle centrum kerstmarkt (1)

08/12/2017 –  Nu Sinterklaas voorbij is, is het tijd voor de kerstmarkten. Ook in Melle!

Melle Vogelhoek

Zaterdag 9 december 17u-22u — Zondag 10 december 11u-18u.

Kraampjesmarkt met 19 standen vol leuke kadootjes, originele hebbedingetjes, kerstdecoratie en ambachtelijke producten. Onder de standhouders velen met een warm hart voor diverse goede doelen. Dit jaar ook een primeur: koop jouw blauwe spar aan een democratische prijs op de kerstmarkt en steun “De Blokhut”, een initiatief   van de leefklas van MFC Sint-Gregorius.Tussendoor doet u zich tegoed aan een lekker hapje en drankje.En je kan je wensen aan de grootste wensenboon hangen van Vlaanderen

Meer info:          https://vogelhoekfeest.be/kerstmarkt

Melle Centrum  

Zaterdag 16 december vanaf 17u30.  

Eerst is er een kerstconcert met Academie de Kunstbrug in de Sint-Martinuskerk.
Daarna kun je terecht op het Dorpsplein voor sfeervolle kerstmuziek, fee ërieke kersthuisjes en een glaasje glühwein, een pizza, pannenkoek of ander lekkers.
Van 19 tot 21 uur is er een muzikale opluistering door Sofie De Buck, Patrick Devos, Marina Vergeylen, Frank Merrie en Wim Van De Putte, want dan kan je in een ongedwongen kerstsfeer en bij een natje en een droogje bijkletsen met familie, buren en vrienden. De opbrengst van de kerstmarkt gaat zoals ieder jaar naar het goede doel vorig jaar mocht de Vzw De Nieuwe Horizon de cheque in ontvangst nemen.

Danny De Lobelle.  

X