Nieuwjaarsreceptie in Landskouter

DDL oosterzele yzerhekken landskouter (3).jpg

11/12/2017 –  Op zondag 7 januari 2018 nodigt het gemeentebestuur alle Oosterzelenaars uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie, die dit keer plaats vindt in Landskouter. Laat u op zondag 7 januari vanaf 17 u tot 19 u onderdompelen in de nieuwjaarsfeer. Hartverwarmende dranken, hapjes, muziek, veel sfeer: de geknipte manier om 2018 feestelijk in te zetten. (R 17, foto DDL)

Meer en meer blijkt dat de moderne mens, mobiele hightechmens, virtueel verbonden met honderden anderen, toch nood heeft aan echt contact en gezelligheid. Een gezelligheidscultuur, een cultuur waarin echte ontmoetingen dichtbij staan. Samen feesten op de nieuwjaarreceptie maakt daar zeker deel van uit. De nieuwjaarinstuif is ook het uitgelezen moment om de mobieltjes en computers eens helemaal uit te schakelen en compleet offline te gaan. Doen! Vergeet de sms’jes en maak op zondag 7 januari je wensen persoonlijk over aan je buren, vrienden, kennissen,…Het blijkt duidelijk in de fusiegemeente, het is een gelukkige trend dat de inwoners elkaar weer opzoeken (cfr. de vele buurtfeesten, de nieuwjaardrink, kermissen,…). En als het daarenboven kan gaan in een sfeer van Nieuwjaar, dan is de enige ambitie van het voltallige gemeentebestuur u hiervoor uit te nodigen. Drempelvrees is voor niets mogelijk. Oosterzele bereidt zich alvast voor om van de nieuwjaarreceptie op zondag 7 januari een voltreffer te maken. Samen het jaar 2018 feestelijk in.

Schrijf in

Inschrijven is verplicht en kan tot en met 3 januari 2018, via  nieuwjaar@oosterzele.be, 09 / 362 50 09, en gemeentehuis, Dorp 1 Oosterzele.

Reporter   17, foto Danny De Lobelle.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
X