Ook eenrichtingsverkeer in de Van Aelbroeckstraat en Musselystraat?

15380404_10153989753852541_7610553423415944654_n1.jpg

11/12/2017 – De proefopstelling met eenrichtingsverkeer in de L éonce Roelstraat en Godveerdegemstraat blijft voor beroering zorgen. Deze keer zijn het de voorstanders die van zich laten horen.

Bakker Bart Schelstraete stel zich veel vragen bij de proefopstelling (die geldt tot eind december) en organiseert momenteel een enquête bij zijn klanten om te peilen of zij er net zo over denken. Ondertussen laten de buurtbewoners die voorstander zijn ook van zich horen. “De proefopstelling is er gekomen na een enquête bij buurtbewoners. Ik zie nu nog steeds meer voor- dan tegenstanders”, aldus Wim Van Geert. “De voordelen zijn: het verkeer slibt niet dicht, wagens rijden niet meer op het voetpad, fietsers hebben meer plaats, er is minder lawaaihinder, minder CO2 uitstoot… Voor ons mogen nog meer maatregelen, zoals de uitbreiding van het eenrichtingsverkeer naar de  Van Aelbroeckstraat en Musselystraat, een zone 30, een verkeersdrempel met zebrapad en een fietsstrook. “

Bron Het Laatste Nieuws. Lees het volledige verhaal via deze link in het rood.

 

 

X