VBS Oosterzele doet mee aan Warmathon

Warm.jpg

11/12/2017 – De Vrije Basisschool Oosterzele toont een groot hart en doet mee met de Warmathon. Het prachtige Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen is de locatie van de Warmathon in Gent, waarbij en rond de mooie grote vijver wordt gelopen. (R 17)

Met leerlingen van de tweede graad en hun ouders (maar liefst 24!) gaat men op maandag 18 december op de Blaarmeersen in Gent deelnemen aan de Warmathon. ‘Om het inschrijvingsgeld voor de kinderen in te zamelen bieden we de kinderen 1/week popcorn aan en verkopen we koekjes. Op woensdagvoormiddag 13 december brengen we de koekjes aan de man op de markt van Scheldewindeke en op vrijdag 15 december na schooltijd aan de schoolpoort van De Appelaar, Dorp 48, Oosterzele, samen met een glaasje warme chocomelk en glühwein. Zo steunen we mee het goede doel met een sportieve prestatie!’, meldt Joris Raemaekers, directeur VB Oosterzele.

Reporter 17.

 

X